Jubileumsmusikalen Rock of Ages gör storsuccé med 12 föreställningar!

Den 25:e musikalen i ordningen bjöd på 80tals-hitsen vi aldrig glömmer och en sprakande föreställning om att aldrig sluta drömma.

rock-of-ages-vrs-stiftelse-maxiteatern

2020-02-08

Efter en lång och intensiv höst med repetitioner och förberedelser för de 90 eleverna från VRG Jarlaplan, VRG Odenplan och VRG Djursholm var det många förväntansfulla åhörare som bänkade sig i Maximteaterns salong. Eleverna som kommer från olika skolor och olika program blir ett sammansvetsat gäng, både på scen och utanför, efter de otaliga timmar som investeras i projektet.

Alla gymnasieelever inom Stiftelsen, tillsammans med årskurs 9 och elever som går musikprofilen på VRS, har fått se musikalen som spelat för fyra fullsatta skolföreställningar utöver kvällsföreställningar för betalande publik.

Biljettrycket var enormt och efter en tillsatt extraföreställning blev det uppenbart redan innan premiären ens ägt rum att en historisk extra extraföreställning kunde sättas till. Sista helgens fyra föreställningar var helt utsålda, och totalt har därmed över 6000 personer sett vår tolkning av Rock of Ages på Maximteatern!

Stort tack alla ambitiösa, drivna och musikaliska elever samt våra fantastiska lärare som lagt den energin, tiden och värmen i projektet som gjort musikalen till en succé.

Läs mer om VRG-musikalen här.

rock-of-ages-musikal-mitt-i-huddinge-viktor-rydberg-skolor
Länktips

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok