Invigningsceremoni på VR Campus Sundbyberg

26 september invigde vi vårt nya VR Campus Sundbyberg där VRG Sundbyberg och VRS Sundbyberg har sina verksamheter.

2019-10-11

Inbjudna gäster var personer som varit inblandade i projektet på olika sätt, däribland Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolors styrelse, samtliga skolledare på våra sju skolor, representanter från Sundbybergs Stad, SkandiaFastigheter, Stena Fastigheter, samt vänner till organisationen. Under ceremonin, som tog plats i hörsalen på Campus, uppträdde årets VRG-musikal Rock of Ages med en uppskattad flashmobsom du kan se här.

Invigningsceremonins gäster bjöds även på tal av skolchef Kristy Lundström och Stiftelsens grundare Louise Westerberg och Louise Ankarcrona. Talade gjorde även hjärnforskaren och professorn Martin Ingvar som gjorde oss äran att klippa invigningsbandet till VR Campus Sundbyberg.

Ceremonin leddes av vår egna konferencie Emelie som är elev på VRS Sundbyberg och Love som också är elev på VRS Sundbyberg sjöng. Gästerna fick även möjlighet att gå en guidad tur på Campus tillsammans med våra elevambassadörer som berättade om skolan.

Stort tack till Martin Ingvar, våra elever och gästerna till en fantastisk invigning av VR Campus Sundbyberg.

Årets VRG-musikal Rock of Ages uppträdde med en uppskattad flashmob.

Skolchef Kristy Lundström.

 

Stiftelsens grundare Louise Westerberg och Louise Ankarcrona.

Ceremonin tog plats i hörsalen på Campus.

VR Campus Sundbyberg.

Kort om

År 1993 i maj väcktes tanken om att starta en av de allra första friskolorna, efter att reformen nyss införts. Louise och Louise ville åstadkomma en skola där konst och vetenskap på hög nivå skulle få eleverna att älska att komma till skolan. De började jobba hemifrån och rekryterade i april 1995 sin första anställda, rektor Ingrid Jacobsen-Ahlnäs

VRS Historia

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok