god kamrat 2023

14 juni, 2023

Stipendiater – God kamrat

Varje år delar styrelsen för Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor ut utmärkelsen God kamrat. Utmärkelsen tilldelas en eller två avgångselever, i årskurs 9 på högstadiet och årskurs 3 på gymnasiet, på alla våra skolor för att uppmärksamma elever som har visat ett gediget kamratskap och som har varit ett föredöme för övriga elever på skolan.

Stiftelsen Fredrik Palmstiernas Stipendiefond God kamrat instiftades 1997 av Fredrik Palmstierna, ledamot i Stiftelsen Viktor Rydbergs skolors styrelse, för att främja och lyfta vikten av att vara en god kamrat. Varje år tilldelas våra skolor en summa från stipendiefonden som är reserverat för utmärkelsen God kamrat. Mottagare av utmärkelsen på gymnasiet erhåller 10.000 kronor och mottagare av utmärkelsen på högstadiet erhåller 5.000 kronor.

Årets mottagare av God kamrat 2023 på VRG

VRG Djursholm – Daniel Dahlquist-Sjöberg

VRG Odenplan – Elin Alvarez Garvare

VRG Jarlaplan – Daniel Ekelund och Mildred Henning

VRG Sundbyberg – Erik Lindewald

 

 

Årets mottagare av God kamrat 2023 på VRS

VRS Djursholm – Wilhelm Ankarcrona och Filippa Mellbring

VRS Vasastan – Elton Sessler

VRS Sundbyberg – Edvin Friman och Ida Sandell

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok