Vårt nya campus i Sundbyberg

Den första juli i år flyttar Viktor Rydberg skolor in till vårt nya campus i Sundbyberg, där både VRS och VRG kommer att bo.

2019-04-04

Arbetet är i full gång. Den gamla byggnaden får en total renovering. Det är mer än 9600 kvadratmeter som kommer att vara helt nyrenoverade när vi välkomnar över 600 elever till vår nya skola i augusti.

Renoveringen har noggrant planerats för att bibehålla byggnadens karaktär och på samma gång få in de stildrag som karaktäriserar våra skolor. Det byggs nya laboratorier, ett nytt bibliotek och så kommer det att finnas en kafeteria som rymmer upp till 450 sittanden. Alla klassrum möbleras med toppmodern teknik. Utomhusmiljön erbjuder grönområde för lek och studier.

Vi på Viktor Rydberg är övertygande om att omgivningen påverkar inlärningen. Vi tror att en inbjudande och välordnad miljö inspirerar både studenterna och våra anställda. Genomtänkt inredning och noggrann säkerhetsplanering ger oss en hållbar grund att stå på under många kommande år.

Den gamla byggnaden får en total renovering. Foto: Åsa Sommarström

Alla klassrum möbleras med toppmodern teknik.

VRG och VRS i Sundbyberg

Länktips

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok