Teaterelever uttagna till LÄNKs nationella festival på Riksteatern i Hallunda.

7 maj, 2018

 

Vi vill stolt berätta att förställning Periferi blivit uttagen till LÄNKs nationella festival på Riksteatern i Hallunda 2018. Vi hade två ensembler från VRG Jarlaplan med i LÄNK-projektet och en av dem gick vidare. Det är elever på teaterprogrammet i årskurs två som presterat detta. Regin står Petronella Borseman för. Det var mellan 70-80 ensembler över hela landet som deltog och åtta ensembler har blivit uttagna. Eleverna från VRG Jarlaplan är den enda ensemblen från Stockholm! Stort grattis säger vi!

 

Riksteaterns urvalsgrupp har beslutat att låta åtta ensembler förgylla nationella LÄNK-festivalen med sina föreställningar. Det har varit intensiva diskussioner där enskilda medlemmar i urvalsgruppen har argumenterat för favorituppsättningar och där diverse kvaliteter har vägts noga.

 

 

 

 

 

LÄNKs nationella festival på Riksteatern i Hallunda 2018 äger rum den 25-27 maj. Festivalen är till för oss alla. Söndag den 27/5 kl 11.15 samt kl 14.45  är då eleverna från Jarlaplan spelar sin föreställning Periferi. Hoppas att vi ses då.

 

 

Dela nyheten med dina vänner

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok