Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor firar 25 framgångsrika år!

VRG Djurholm var den första skolan som grundades år 1994 av Louise Westerberg och Louise Ankarcrona Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolors.

2019-10-11

2019 är det 25 år sedan Stiftelsen grundades och det firar vi under hela året. I samband med invigningen av VR Campus Sundbyberg 26 september, där VRG Sundbyberg och VRS Sundbyberg har sina verksamheter, hyllade vi vår fantastiska personal under Staff Silver Party. All personal från våra sju skolor bjöds in till en helkväll med mingel, Plant Power Meny serverad av SVEA Cater, och underhållning som respektive skola stod för.

Under årens lopp är har vår personalstyrka inte bara expanderat men även arbetat på flera av våra skolor. Det var ett härligt återseende av gamla förmågor tillsammans med våra nya förmågor. Vi lanserades även vår jubileumslåt under kvällen framförd live av Christer Johansson, Ellen Åberg, Josefin Siljeholm och Christian Engquist som finns att höra här, med bilder från åren som gått.

Ett fantastiskt arbete och en låt som kommer att gå varm under det kommande året! Under jubileumsåret kommer vi att uppmärksamma delar av vår verksamhet genom 25 olika event. Vi vill att alla våra 3230 elever och 350 anställda får ta del av vårt jubileumsår. Därför tar de 25 eventen plats på våra sju olika skolor. Det kommer att vara en blandning av traditionsenliga event i ny tappning och en del nya event. Följ våra sociala medier för att ta del av hur vi tillsammans firar 25 framgångsrika år som Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor!

Twitter @wearevrskolor

Facebook Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor

Instagram @vrskolor

Stiftelsens grundare Louise Westerberg och Louise Ankarcrona.

Christer Johansson, Ellen Åberg, Josefin Siljeholm och Christian Engquist framför jubileumslåten.

Skolchef Kristy Lundström bjöd på tal under 25-års Jubileumsfesten.

Kort om

År 1993 i maj väcktes tanken om att starta en av de allra första friskolorna, efter att reformen nyss införts. Louise och Louise ville åstadkomma en skola där konst och vetenskap på hög nivå skulle få eleverna att älska att komma till skolan. De började jobba hemifrån och rekryterade i april 1995 sin första anställda, rektor Ingrid Jacobsen-Ahlnäs. VRS historia

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok