Offentlig studenthälsning till avgångseleverna på VRG

Välkommen till Stureplan för att se vår offentliga studenthälsning till avgångseleverna på VRG Djursholm, VRG Odenplan och VRG Jarlaplan. En liten överraskning från oss i studenttider!

 

VRG Djursholm tar studenten måndag 8 juni. VRG Odenplan och VRG Jarlaplan tar studenten fredag 12 juni. Det blir traditionsenligt ett studentfirande men rådande omständigheter gör att vi gemensamt tänker om och genomför studenten klassvis. Detaljerad information har separat skickats ut till elever och vårdnadshavare.

 

”Våra avgångselever på Viktor Rydberg gymnasium har gjort en fantastisk insats under sina tre år hos oss, och i synnerhet under vårens lärarledda digitala distansundervisning. Det blev en studentvår olik vad vi alla hade väntat oss, men tillsammans med våra engagerade lärare som snabbt ställde om anpassade sig eleverna och fokuserade på sina studier. Det här är vårt sätt att visa extra uppskattning för deras fina arbete”, säger Stiftelsens skolchef Kristy Lundström.

 

Studenthälsningen visas på den stora skärmen dygnet runt till och med lördag 13 juni, och du som inte har vägarna förbi Stureplan kan även se hälsningen på distans. Här ser du alla studentselfies som eleverna själva har skickat in, och här ser du hälsningen i sin helhet.

 

 

 

Stort grattis till studenten! 

VRG Djursholm

VRG Odenplan

VRG Jarlaplan

Publicerad av Richard Wahlström, webbredaktör.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok