Ny F-9 skola öppnar 2021 i Nacka

VR skolor, Nacka Kommun och Stena Fastigheter kan stolt meddela att en fjärde VRS skola, från F-klass till åk 9, öppnar i Nacka. VRS Fisksätra kommer att ha skolstart i augusti 2021.

2019-05-14

Stena Fastigheter tar över och bygger om Fisksätraskolan. Skolan öppnar igen höstterminen 2021 med plats för 540 elever. Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor kommer att driva skolan som preliminärt ska heta Viktor Rydbergs skola Fisksätra.

Varför startar vi en skola till?
Styrelsen för Viktor Rydberg skolor anser att vi, för att fortsätta att uppnå vår bästa kvalitet, bör:

1. ge fler elever möjlighet att studera på VR-skolor
– Det större Stockholmsområdet växer snabbt i antal studenter och vi på VR-skolor vill göra vår del för att möta denna gemensamma utmaning.

2. erbjuda dynamiska tillväxtmöjligheter för våra anställda
– olika åldersgrupper, olika delar av staden och ytterligare möjligheter att prova nya utmaningar utan att lämna vår organisation.

Det är också spännande att arbeta med studenter från 6 till 19 år!

#growwithpurpose

Se filmen om vårt spännande projekt med ny F-9 skola i Fisksätra, verksamhetsstart hösten 2021, där vår skolchef Kristy Lundström medverkar.

VRS Fisksätra med planerad skolstart augusti 2021.

Ny skola i Fisksätra, Nacka

Länktips

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok