Höstbrev från Elevhälsan på VRG Djursholm

Det dagliga arbetet i Elevhälsan är en essentiell del av VRS verksamhet, i det det arbetet stöttar vi våra elever och vägleder vårdnadshavare i hur dem kan gå tillväga.

2019-10-16

En av våra essentiella uppgifter på skolan är att värna om att alla elever ska känna sig trygga och inkluderade. På skolan talar vi om att vara en aktiv åskådare som agerar och säger ifrån, samtidigt behöver ungdomar fortfarande stöd och guidning och där spelar alla vi vuxna en stor roll.

Vi är även angelägna om att skapa långsiktiga vanor för en hållbar hälsa. Till det hör mat, sovvanor, stress, psykisk ohälsa och skärmtid till. Nedan kan ni läsa hela brevet. Titta gärna på kortfilmen “Tonårsparlören-The movie” om hur du kan prata med ditt barn om alkohol, utetider och oro etc.

Länktips
Kort om

Vi på Elevhälsan på Viktor Rydberg Djursholm består av kurator, skolsköterska och specialpedagoger. Vi kan vara ett stöd och hjälp för dig i frågor kring ditt fysiska och psykiska mående och till oss är du välkommen med stort som smått. Vi arbetar på skolan med förebyggande och hälsofrämjande arbete och finns på plats måndag-fredag.

Elevhälsan

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok