Elever i åk 7 VRS Vasastan vinner pris i årets final av Future City

8 maj, 2018

Future City är en ämnesöverskridande tävling för årskurs 6-9. I Future City möts skola och näringsliv för att bygga framtidens stad. Uppgiften kräver bland annat kreativitet, lagarbete och förmåga att lösa problem.

Årets final i skoltävlingen Future City hölls den 3/5 på Tekniska museet i Stockholm. I finalen var Viktor Rydberg Vasastan med i två kategorier, ”Årets uppsats om framtidens samhälle” och ”Årets Future City skola”. De duktiga eleverna i åk.7 vann i kategorin ”Årets Future Cityskola” och utsedda till ”Årets storstadsprojekt” med en vinst på 15 000 kr.

Stort grattis säger vi till våra fantastiska elever!

Denna bild var tagen då stiftelsen var och besökte några av våra skolor, bland annat VRS Vasastan. Detta var en lektion där eleverna jobbade inför tävlingen Future City, och se hur bra det gick!

 

Dela nyheten med dina vänner

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok