Stockholms Årets Samhällstjänst till Djursholms elev

Andrea Birgersson från VRG Djursholm vann häromveckan Stockholms pris av Årets Samhällstjänst under finalen av UF,  SM i Ung Företagsamhet.

image004

2019-05-10

Under finalen på Stockholmsmässan i Älvsjö befann sig många begåvade och förväntansfulla unga entreprenörer. Många glada vinnare, men alla kan ju inte vinna det högsta priset. Andrea är Stockholmsregionens vinnare av Årets Samhällstjänst, och detta uppmärksammades på Handelskammaren i Stockholm förra veckan. Bra jobbat Andrea! Vi är stolta över våra begåvande och framgångsrika elever!

Andrea på Stockholms Handelskammare, dit även vår skolchef Kristy Lundström kom för att närvara vid detta speciella tillfälle.

Många vinnare i olika kategorier under finalen UF 2019

Länktips
Kort om

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har Ung Företagsamhet utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar Ung Företagsamhet även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok