Danseleverna på Jarlaplan medverkar i stor dansshow på Oscarsteatern!

Eleverna i alla tre årskurser på dansprogrammet på VRG Jarlaplan har fått äran att medverka i en stor dansshow på Oscarsteatern. Det är föreställningen ”Dance the Night Away”, skapad och utförd av vår gamla elev Jasmine Takacs,  som avslutar sin turné där med en grande finale den 7 oktober kl.19.30.

2019-10-01

F.d. eleven Jasmine Takacs var med i den första kullen som tog studenten från dansprogrammet på VRG Jarlaplan år 2006. Efter studenten bestämde hon sig för att vidareutbilda sig som dansare på London Studio Centre och flyttade till London, och har sedan dess arbetat som dansare runt om i världen. I Sverige såg vi henne senast i Let’s Dance, som en av de professionella dansarna, där hon har dansat med bl.a. Johannes Brost och nu senast Thomas Ravelli. Nu är Jasmine på turné runt om i Sverige, tillsammans med sin danspartner Aaron Brown, och sätter upp showen ”Dance the Night Away”, en show som de själva har skapat och medverkar i. Detta är en dröm Jasmine länge har haft, och som nu, efter mycket hårt arbete, har blivit verklighet. 

I varje stad som de besöker har de frågat lokala dansskolor att medverka med två nummer, och när det kom till Stockholm var valet av dansskola och teater lätt.

– Att elever från Viktor Rydberg, min gamla dansskola, ska medverka är en självklarhet. Och att jag valde Oscars som teater var för att jag var med och satte upp VRG musikalen Blanch och Marie där, så det känns som att knyta ihop säcken. Det vore så roligt om mina gamla lärare nu kan komma och se min show!

De kommer till Stockholm och Oscarsteatern den 7/10 kl.19.30 som en grande finale. Då är även Sigrid Bernson och Robin Bengtsson med och dansar, även de kända från Let’s Dance. Denna show vill ni inte missa! 

Dance the Night Away på Oscarsteatern den 7/10 kl.19.30.

Jasmine och Aaron, skapare och medverkande av showen Dance the Night Away.

Jasmine Takacs och Aaron Brown, medverkande och skapare av dansföreställningen ”Dance the Night Away”.

Länktips

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok