Intervju Tim Ekstam

Intervju

Elev

Tim Ekstam, årskurs 8

Tim Ekstam går musikprofil på Viktor Rydbergs skola Sundbyberg. I musikprofil är eleverna lugna, trevliga och roliga, berättar Tim. De får även repa låtar och öva på skalor tillsammans. Han gillar lärarnas sätt att undervisa på skolan, det känns som att de vill eleverna väl och vill ge mycket kunskap till dem. Enligt Tim är skolmaten på VRS Sundbyberg jättegod, speciellt då det alltid finns något för alla.

Amine-Jebrane-VRSS-webb 2

Fråga

Vad gillar du mest med skolan?

Svar

Det jag gillar mest med skolan är hur lärarna undervisar. De undervisar väldigt bra. Man känner på sig att dem vill ut med massa kunskap till oss. Men sen är det väldigt bra skolmat. Skolmaten här på VRS Sundbyberg är underbar. Det finns något för alla.

Fråga

Hur var din första dag på skolan i årskurs 7?

Svar

Min första dag i skolan var väldig bra. Vi fick ta en rundtur i skolan och hämta ut våra datorer. Prata lite med varandra, det kändes verkligen som att man hade en plats i klassen. Jag såg fram mest emot att få massa nya kompisar.

Fråga

Varför valde du att börja på VRS Sundbyberg?

Svar

Jag valde VRS Sundbyberg för att min bror hade gått där innan och talat gott om den. Men även för att jag har sett bra recensioner om den att maten var bra, lärarna och hur miljön är. VRS Sundbyberg är verkligen en toppen skola!

Fråga

Hur är det att gå musikprofil?

Svar

Att gå musikprofil är jätteroligt. I musikprofilen repar vi låtar, övar olika skalor och massa mer roliga saker. Alla i musikprofilen är lugna, väldigt roliga och trevliga. Musikprofil innebär att man har 2 timmars extra musik i veckan och utbildar ens musikkunskap mer. Jag rekommenderar det jättemycket.

Fråga

Berätta om en lärare som du gillar, vad utmärker hen?

Svar

Jag skulle gärna vilja lyfta min franska lärare. Hon hjälper en snabbt, säger välkommen när man går in till lektionerna, gör lektionerna väldigt mer roliga och informerar en i god tid inför prov. Hon kan även skämta om saker men även vara seriös. Om det har hänt något så hjälper hon på ett eller annat sätt. Jag har lektioner med henne 2 gånger i veckan.

Fråga

Hur är stämningen på skolan?

Svar

Stämningen på skolan är trevlig. Inga bråk i korridorerna men också att man kan känna sig väldigt trygg när man går runt i skolan. Och även på lektionerna är det lugnt och arbetsro. Så som det ska va.

Fråga

Vad tror du att du kommer ta med dig från din tid din på VRS?

Svar

Det jag kommer ta med mig all kunskap jag har fått med mig. Hur man är en schysst kompis. Och all min musikkunskap som jag får med mig från musikprofilen.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok