Årets musikal en succé

 

18 januari, 2019

Jekyll & Hyde går för fulla hus!

Årets musikal får så fina bemötande och lovord, och det med all rätt! Om ni ännu inte har sett Jekyll and Hyde, gör det! Det är bland det bästa som vi har gjort! Här kan ni läsa en av de fina recensioner som vi har fått. Jennie Backman skriver för Musikal Net och har sett hela tio stycken av vår musikaler genom tiderna. Jekyll and Hyde platsar i hennes topp tre av dessa! Ni kan även besöka vår hemsida för att läsa mer av det som hörts av publiken.

Vi blev även uppmärksammade stort i DN. Framsida, på både huvudtidningen och Stockholmsdelen, och ett dubbelt uppslag. Här kan du läsa mer om vad de skrev om oss.

Fina recensioner hört från publiken, och det värmer våra hjärtan.

”Denna uppsättning rekommenderas varmt till alla som vill ha en spännande och underhållande musikal och samtidigt få en inblick i vad kommande generations musikaltalanger har att erbjuda.” – Johan Månsson

”Igår var jag och såg musikalen Jekyll&Hyde och den var så bra, tror att den är min topp 1 av 22 musikaler som jag har sett.”

”I am not sure I can find any words that mean more than these … just wanted to reach out that I know what it takes to produce this kind of show – I see your efforts and applaud your result – well done!”

 

Extrainsatt föreställning nu på lördag den 19/1 kl.14.00, för föreställningarna säljer slut. Se till att boka din biljett redan idag.

 

 

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok