Julmarknad

och

Luciatåg

12 december, 2018

Julmarknad och Luciatåg

För nionde året i rad bjuder vi onsdagen den 12 december in elever, föräldrar, syskon, släkt och vänner samt gamla lärare till Lucia-firande och julmarknad. På julmarknaden kommer ni att kunna se elevarbeten från de praktiska ämnena. Det kommer att finnas möjlighet att köpa bakverk, kaffe, glögg och andra saker som hör julen till. Vi kommer även att ställa ut elevernas pyntade pepparkakshus där ni besökare
får vara med och rösta fram en vinnare i varje årskurs. Kören i åk 9 samt alla elever på musikprofilen i åk 7, 8 och 9 ger en Luciakonsert i aulan. VRS Föräldraförening kommer att finnas på plats. Passa på att ställ frågor och bli medlem och stöd Föräldraföreningen.

Biljettförsäljning till konserten sker med start 3/12 på VRS expedition.
Biljettpris vuxen 100:- , barn 2-16 år 50:-. Kort- eller swishbetalning.

Intäkterna från kvällen går dels till musikniornas utbyte med Green shoots i Vietnam och dels till Stockholms Stadsmission.

Kvällens program:

Julmarknad med vernissage kl. 17-18

Luciakonsert kl. 18-19:30

Varmt välkomna önskar elever, personal och föräldraföreningen
på Viktor Rydbergs samskola!

När

Onsdag, 12e december 2018 kl 17:00

Lägg till i kalender

Var

VRS Djursholm

Se på karta

Biljetter:

VRS expedition. Biljettförsäljningen startar 3/12.

Biljettpris vuxen 100:- , barn 2-16 år 50:-

Kort- eller swishbetalning.

Dela evenemanget med klasskompisar

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok