god kamrat 2020

12 juni, 2020

Stipendiater – God kamrat

Varje år delar styrelsen för Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor ut utmärkelsen God kamrat. Utmärkelsen tilldelas en eller två avgångselever, i årskurs 9 på högstadiet och årskurs 3 på gymnasiet, på alla våra skolor för att uppmärksamma elever som har visat ett gediget kamratskap och som har varit ett föredöme för övriga elever på skolan.

Elever i alla årskurser har möjlighet att nominera elever till den viktigaste och finaste utmärkelsen en elev hos oss kan ta emot, och beslutet fattas sedan i samråd med skolans personal.

Stiftelsen Fredrik Palmstiernas Stipendiefond God kamrat instiftades 1997 av Fredrik Palmstierna, ledamot i Stiftelsen Viktor Rydbergs skolors styrelse, för att främja och lyfta vikten av att vara en god kamrat. Varje år tilldelas våra skolor en summa från stipendiefonden som är reserverat för utmärkelsen God kamrat. Mottagare av utmärkelsen på gymnasiet erhåller 10.000 kronor och mottagare av utmärkelsen på högstadiet erhåller 5.000 kronor.

Årets mottagare av God kamrat 2020

VRG Djursholm – Ella Fondberg

VRG Odenplan – Noah Lederman Greis

VRG Jarlaplan – Arcadia Hugosson Miller

VRS Djursholm – Celine De Champs & Theodor Kehrer

VRS Vasastan – Smilla Jovine & Algot Jacobson

VRS Sundbyberg – Saga Östling & Nicki Moaveni

 

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok