god kamrat 2018

18 juni, 2018

God kamrat stipendiater

Varje år delar VR skolor ut utmärkelsen “god kamrat” för att belöna elever “vilka varit ett föredöme bland övriga elever och som visat ett gediget kamratskap”.

Elever i alla årskurser nominerar och röstar på vem som ska få den viktigaste och finaste utmärkelsen en elev kan ta emot. Beslutet tas slutligen i samråd med skolans lärare, elevråd och skolledning.

Stiftelsen Fredrik Palmstiernas Stipendiefond “God kamrat” instiftades 1997 av Fredrik Palmstierna, ledamot i Stiftelsen Viktor Rydbergs skolors styrelse, för att främja och lyfta vikten av att vara en god kamrat. Varje år tilldelas skolorna inom Stiftelsen VR skolor en summa från stipendiefonden som är reserverat för utmärkelsen “God kamrat”. I år har 30.000kr fördelat på tre gymnasieskolor, och 10.000kr fördelat på två högstadieskolor, delats ut till stipendiater för ”god kamrat”.

Stort grattis till er!

Dela nyheten

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok