SLUTSCEN 2019

9 april, 2019

Avgångseleverna på Jarlaplan visar upp sina verk!

Esteteleverna på Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan är snart flygfärdiga. De visar upp sina slutproduktioner, som vi kallar för Slutscen, i slutet av maj och början av juni månad.

Efter tre kreativa år är det snart dags för oss att säga hej då till ännu en flygfärdig kull, som ska ut i verkligheten och testa sina vingar. Men innan det hinner vi se dessa begåvningar i det som de kan bäst! Det blir teaterföreställningar, som elever själva regisserar och medverkar i, dansföreställning, av och med danseleverna tillsammans med handledande lärare och gästkoreograf, konsert på Fasching med elevernas egna arrangemang och utställning av bildelevernas konstverk.

Teaterprogrammet sätter upp fem olika pjäser: Ominös, Thelma och Louise, De som vi som oss, Vi som är hundra och Den vackraste plats. De spelar samtliga i huset på Jarlaplan.

Dansprogrammet sätter upp föreställningen x GAME x på Balettakademiens studioscen 4.

På Fasching spelar musikeleverna konserten Al fine.

Bildprogrammets  utställning Gränsland hittar ni högst upp i huset på Jarlaplan.

Här kan du läsa mer om de olika föreställningarna, när de spelar och hur du bokar biljetter

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok