Offentlig studenthälsning till avgångseleverna på VRG

Välkommen till Stureplan för att se vår offentliga studenthälsning till avgångseleverna på VRG Djursholm, VRG Odenplan och VRG Jarlaplan.

 

Årets studenter har gång på gång fått ställa om och även ställa in en hel del planerade aktiviteter. Varken ni eller vi hade trott för ett år sedan, att en stor del av gymnasietiden för dessa elever skulle präglas av pandemin. Studenternas insats har varit utöver det vanliga och därför hyllar vi avgångseleverna med en offentlig studenthälsning på Stureplan.

VRG Djursholm tar studenten tisdag 8 juni. VRG Odenplan och VRG Jarlaplan tar studenten fredag 11 juni. Det blir traditionsenligt ett studentfirande men rådande omständigheter gör åter igen firandet annorlunda.

Studenthälsningen visas på den stora skärmen dygnet runt till och med söndag 13 juni, och du som inte har vägarna förbi Stureplan kan även se hälsningen på distans.  Här nedan ser du hälsningen i sin helhet.

 

 

 

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok