Toastmaster på Nobelbanketten

14 december, 2018

Sara Tabari är toastmaster på Nobelbanketten!

Vår gamla elev från Djurholm Sara Tabari har valts av SSCO och Nobelstiftelsen till Toastmaster för Nobelbanketten. Sara kommer att presentera pristagarna från och med 2018 och gör sitt sista år 2020.

Sara är nu 21 år och studerar på läkarprogrammet på Karolinska Institutet. Hon sökte uppdraget då hon kände att hon hade vad som krävdes för uppdraget, och har dessutom tidigare erfarenheter inom Nobelfestligheter. Årets bankett var Saras första helt själv. Förra året gick hon bredvid förra toastmastern Johanna Kuniholm.

Nobel Sara 2

Sara är en aktiv ung dam som inte har några problem med att tala inför en stor publik. Hon har tidigare deltagit i både nationella och internationella debattävlingar på engelska, har kunskaper inom fem olika språk och sitter i styrelsen för Medicinska Föreningens Internationella Kommitté. Hon säger själv att hon ser på detta ärofyllda uppdrag som ett stort äventyr, och är förstås hedrad över att Nobelstiftelsen och SSCO har valt just henne för detta unika uppdrag.

Här kan ni läsa hela intervjun med Sara Tabari. Den är från förra året när nyheten om att hon fick uppdraget kom ut. Vi är så stolta över våra elever, gamla som nuvarande.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok