VRG Alumni

Vad är VRG Alumni?

VRGs alumnnätverk är för dig som har avslutat dina studier på någon av de fyra Viktor Rydberg gymnasieskolorna.
Alumniföreningen är ett professionellt och socialt nätverk för alla som vill hålla kontakt med Viktor Rydberg skolorna. Genom nätverket kan du hålla kontakten med gamla vänner, hitta nya professionella kontakter, gå på seminarier, karriärevent, kursåterträffar och andra aktiviteter.

Vad gör VRG Alumni?

Via nätverket får du som alumni chans att både ta del av samt dela med dig av den kunskap och erfarenhet du erhållit från livet efter studenten. VRG Alumni ger dig möjligheten att utvidga ditt sociala nätverk. Genom våra inspirationsträffar får du chansen att ta del av de lärdomar som andra VRG alumner lärt sig av den karriär de verkar inom och av livet generellt. Vidare ger VRG Alumni dig möjligheten att ge tillbaka till skolorna i form av b.l.a. mentorskap. Läs mer om vad VRG Alumni innebär i de fyra kategorierna nedan:mentorskap, nätverkande, inspirationsträffar och sammansluttningar.

Mentorskap

Idag arbetar VRG Alumni tätt tillsammans med ekonomiprogrammen på VRG Djursholm och Odenplan. Syftet med mentorskapet är att ge eleverna en djupare förståelse för hur näringslivet fungerar i sin helhet genom att de dra paralleller med de teorier de lär sig i skolan och din arbetsplats. Läs mer om mentorskapet här.

Mentorskap

Nätverkande

Nätverket som VRG Alumni erbjuder består av människor som verkar inom en rad olika branscher, allt från musikindustrin till neuroforskning. Du håller lättare kontakt med dina gamla skolkamrater och lärare via våra online-communityn på Facebook och Linkedin.

Nätverkande

Inspirationsträffar

VRG Alumni har som ambition att anordna inspirerande träffar under året, och under 2018 kommer det bl.a. bjudas in till frukostseminarier där frukost avnjuts tillsammans med inspirerande talare. Vill du medverka som talare- hör av dig till: alumni@vrg.se

Inspirationsträffar

Sammanslutningar

Vill du få information om uppkommande event? Här listar vi de mest aktuella eventen så som Luciakoncert, musical etc. Vill du anordna en återträff eller annan alumniträff – kontakta oss på: alumni@vrg.se

Sammanslutningar

Vill du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev?

Skriv upp dig på vår mail-lista om du vill få uppdateringar, info och inbjudningar till det som händer inom VRG Alumni.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok