Den kommunala rektorn Mats Strandler har efter en gedigen rekryteringsprocess anställts som ny rektor för Viktor Rydbergs skola Fisksätra, verksamhetsstart hösten 2021. 

2021-01-11
Mats Strandler ny rektor för VRS Fisksätra

”Jag ser fram emot att börja höstterminen med att starta en skola i Fisksätra. Det lockade mig verkligen att arbeta med en skola som sträcker sig ända från förskoleklass till årskurs 9”, säger Mats Strandler.

Sedan 15 år tillbaka är Mats Strandler skolledare och under de senaste 8 åren har han arbetat som rektor på Eklidens skola i Nacka kommun. Dessförinnan arbetade Mats Strandler som lärare i matematik och NO under 20 år. 

”Vi är väldigt glada över att välkomna Mats Strandler till organisationen. Det känns tryggt och stabilt att vår nya skola startas upp av en senior ledare som har lång erfarenhet som skolledare i närområdet”, säger Amanda Hurst, skolchef Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor.

Större delen av Mats yrkesliv inom skola har han arbetat på högstadiet, men han har även varit på låg- och mellanstadiet. När han tillträder som rektor för VRS Fisksätra 1 mars är det en rad förberedelser som ska göras inför skolstarten, däribland att rekrytera kompetenta och engagerade medarbetare till skolan.

”Vi ska nu under våren rekrytera duktiga medarbetare till VRS Fisksätra för att tillsammans bygga en riktigt bra skola”, säger Mats Strandler.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits.

Ok